Descobreix Lloret amb Can Bolet /  Descubre Lloret con Can Bolet

-A Can Bolet hem començat a crear una xarxa de col·laboració per ensenyar el nostre poble d'una forma autèntica! 

 

En Can Bolet hemos empezado a crear una red de colaboración para enseñar nuestro pueblo de una forma auténtica!

 

-Lloret i els seus voltants ofereixen llocs espectaculars que volem que conegueu! Lloret és molt més!

 

Lloret y sus alrededores ofrecen lugares espectaculares que queremos que conozcáis! Lloret es mucho más!

 

Coneix als nostres col·laboradors:

Conoce a nuestros colaboradores:

-Experiències Costa Brava us ofereix la possibilitat de fer diverses activitats que us permetran connectar amb la natura més salvatge del nostre entorn. Un dia de Coastering per les roques de Lloret o una immersió en el fons marí us faran gaudir d'allò més del nostre entorn. També podeu fer trekkings pels llocs més bonics del nostre poble. I a pocs quilómetres de Lloret podeu gaudir d'una de les vies farrades més espectaculars d'Europa.

 

Experiencias Costa Brava os ofrece la posibilidad de realizar diversas actividades que os permitirán conectar con la naturaleza de nuestro entorno. Un día de coastering por las rocas de Lloret o una inmersión en el fondo marino le harán disfrutar de lo más de nuestro entorno . También podéis hacer trekking por los lugares más bonitos de Lloret. Y a pocos kilómetros de Lloret podrá disfrutar de una de las vías farrades más espectaculares de Europa.

- En Miguel és un experimentat guia per a totes aquestes activitats, una persona molt professional, amb totes les titulacions necessàries, però sobretot volem destacar l'entusiasme que transmet a l'hora de fer el que fa, la natura, o "la seva oficina" com ell sempre diu, és el lloc on més disfruta i això es nota quan realitzes una activitat amb ell.

 

Miguel es un experimentado guía para todas estas actividades, una persona muy profesional, con todas las titulaciones necesarias, pero sobre todo queremos destacar el entusiasmo que transmite a la hora de hacer lo que hace, la naturaleza o "su oficina" como él siempre dice, es el lugar donde más disfruta y esto se nota cuando realizas una actividad con él.

 

Per contractar l'activitat o saber més aneu al seu lloc web:

Para contratar la actividad o saber mas podéis ir a su web:

 

https://www.experienciescostabrava.com/

 

 

 

- El Nordik Walking és una disciplina apte per a tothom que permet gaudir al màxim de la natura que envolta Lloret de Mar.

 

El Nordik Walking es una disciplina apto para todo el mundo que permite disfrutar al máximo de la naturaleza que rodea Lloret de Mar.

 

Aquest esport te els seus orígens al 1930 quan els esquiadors de fons van començar a reforçar els seus entrenaments que feien fora de temporada de competició.

 

Este deporte tiene sus orígenes en 1930 cuando los esquiadores de fondo comenzaron a reforzar sus entrenamientos que hacían fuera de temporada de competición.

 

- Des de nens a persones d'avançada edat o esportistes, el Nordic Walking s'adapta a qualsevol ja que permet variar la intensitat i el recorregut.

 

Desde niños a personas de avanzada edad o deportistas, el Nordic Walking se adapta a cualquier ya que permite variar la intensidad y el recorrido.

 

- Els entorns de Lloret de Mar permeten fer rutes pels camins de ronda que ofereixen unes espectaculars vistes a la bonica Costa Brava. Els boscos de Lloret, plens de corriols, aconsegueixen endinsar-nos en els boscos mediterrànis que envolten tota la nostra població.

 

Los entornos de Lloret de Mar permiten hacer rutas por los caminos de ronda que ofrecen unas espectaculares vistas a la hermosa Costa Brava. Los bosques de Lloret, llenos de senderos, consiguen adentrarse en los bosques mediterráneos que rodean toda nuestra población.

- La Lourdes i en Narcís son dos apasionats de la natura i gràcies al Nordic Walking gaudeixen la seva pasió al màxim, ho sabem de bona tinta!

Tenen totes les titulacions que es requereixen per ensenyar aquesta disciplina. Al 2009 van apropar aquest esport a Lloret i des de llavors han ensenyat a milers de lloretencs i visitants aquesta disciplina nòrdica per tots els racons de Catalunya. 

 

La Lourdes y Narcís son dos apasionados de la naturaleza y gracias al Nordic Walking disfrutan su pasión al máximo, lo sabemos de buena tinta!

Tienen todas las titulaciones que se requieren para enseñar esta disciplina. En 2009 acercaron este deporte en Lloret y desde entonces han enseñado a miles de lloretenses y visitantes esta disciplina nórdica por todos los rincones de Cataluña.

 

Per contractar l'activitat o saber més aneu al seu lloc web:

Para contratar la actividad o saber mas podéis ir a su web:

 

http://www.nordicwalkingestrajo.com/

 

 

- Kayak Adventure és la millor manera per conèixer el nostre litoral d'una forma increïble! No es tracta per a res del típic lloguer de caiacs. La proposta és una activitat guiada de 4 hores de durada que combina l'aprenentatge amb la diversió en caiacs de mar autèntics i compta amb la possibilitat de fer Snorkel pels llocs més bonics i recòndits de la costa de Lloret de Mar.

 

Kayak Adventure es la mejor forma para conocer nuestro litoral de una forma increible! No se trata para nada del típico alquiler de kayaks. La propuesta es una actividad guiada de 4 horas de duración que combina el aprendizaje con la diversión en kayaks de mar auténticos y cuenta con la posibilidad de hacer Snorkel por los sitios más bonitos y recónditos de la costa de Lloret de Mar.

 

- Aprendreu els conceptes bàsics, les tècniques de paleig i de seguretat per a la pràctica del caiac. Disposen de caiacs per a nens a partir de 13 anys. Es pot sol·licitar el transport gratuït des de Lloret al port de Canyelles que és el lloc on comença l'activitat. 

 

Aprenderéis los conceptos básicos, las técnicas de paleo y de seguridad para la práctica del kayaking. Disponen de kayaks para niños a partir de 7 años. Y se puede solicitar el transporte gratuito desde Lloret al puerto de Canyelles que es el lugar donde tiene comienzo la activitat.

- Narcís és un gran expert en tot el que es refereix al caiac de mar des de l'any 2000 i, a part de posseir totes les titulacions necessàries per a oferir l'activitat, és constructor de caiacs de fusta, bots petits i pales groenlandeses. Això us dóna una idea de la qualitat de l'activitat que podreu gaudir amb una persona que viu tant el que fa com en Narcís.

 

Narcís es un gran experto en todo lo que se refiere al kayak de mar desde el año 2000 y, a parte de poseer todas las titulaciones necesarias para ofrecer la actividad, es constructor de kayaks de madera, botes pequeños y palas groenlandesas. Eso os da una idea de la calidad de la actividad que podréis disfrutar con una persona que vive tanto lo que hace como Narcís.

 

Per a contractar l'activitat o saber més podeu trucar-lo:

Para contratar la actividad o saber mas podéis llamarle:

 

+34 645 907 962

Imatges de les activitats / Imágenes de las actividades

Tradició/ Tradición

Des de 1961, conegui el nostre restaurant obert fa més de 60 anys. Li proposem una cuina tradicional i de mercat, elaborada amb productes de primera qualitat.

 

Des de 1961, conozca nuestro restaurante que abrió hace más de 60 años. Promonemos una cocina tradicional y de mercado, elaborada con productos de primera calidad.

Reserves

Adreça

Restaurant Can Bolet
Sant Mateu 6
17310 Lloret de Mar 

 

Telèfon:

+34 972371237

+34 676774878


Llamar

E-mail

Cómo llegar