A Can Bolet hem començat a crear una xarxa de col·laboració per ensenyar el nostre poble d'una forma autèntica! 

 

En Can Bolet hemos empezado a crear una red de colaboración para enseñar nuestro pueblo de una forma auténtica!

 

-Lloret i els seus voltants ofereixen llocs espectaculars que volem que conegueu! Lloret és molt més!

 

Lloret y sus alrededores ofrecen lugares espectaculares que queremos que conozcáis! Lloret es mucho más!

 

-I per tal d'animar-vos us oferim un 10% de descompte al nostre restaurant i a cadascuna de les activitats que contracteu donant el nostre codi de descompte BOLETXPERIENCE.

 

Y para animaros os ofrecemos un 10% de descuento en nuestro restaurante y en cada una de las actividades que contratéis dando nuestro código de descuento BOLETXPERIENCE.

 

-IMPORTANT: Per obtenir els descomptes és necessari que contracteu al menys una activitat i feu una reserva per dinar o sopar al nostre restaurant. (El 10% descompte al nostre restaurant només està disponible demanant a la carta, amb els nostres menús no s'aplica)

 

IMPORTANTE: Para obtener los descuentos es necesario que contratéis al menos una actividad y hagáis una reserva para la comida o cena en nuestro restaurante. (El 10% descuento en nuestro restaurante sólo está disponible pidiendo a la carta, con nuestros menús no se aplica)

 

 

- Kayak Adventure és la millor manera per conèixer el nostre litoral d'una forma increïble! No es tracta per a res del típic lloguer de caiacs. La proposta és una activitat guiada de 4 hores de durada que combina l'aprenentatge amb la diversió en caiacs de mar autèntics i compta amb la possibilitat de fer Snorkel pels llocs més bonics i recòndits de la costa de Lloret de Mar. La sortida es fa a Cala Canyelles, una de les cales més espectaculars de la Costa Brava!

 

Kayak Adventure es la mejor forma para conocer nuestro litoral de una forma increible! No se trata para nada del típico alquiler de kayaks. La propuesta es una actividad guiada de 4 horas de duración que combina el aprendizaje con la diversión en kayaks de mar auténticos y cuenta con la posibilidad de hacer Snorkel por los sitios más bonitos y recónditos de la costa de Lloret de Mar. La salida se hace en Cala Canyelles, una de las calas más espectaculares de la Costa Brava!

 

- Aprendreu els conceptes bàsics, les tècniques de paleig i de seguretat per a la pràctica del caiac. Disposen de caiacs per a nens a partir de 13 anys. Es pot sol·licitar el transport gratuït des de Lloret al port de Canyelles que és el lloc on comença l'activitat. 

 

Aprenderéis los conceptos básicos, las técnicas de paleo y de seguridad para la práctica del kayaking. Disponen de kayaks para niños a partir de 13 años. Y se puede solicitar el transporte gratuito desde Lloret al puerto de Canyelles que es el lugar donde tiene comienzo la activitat.

 

 

- Narcís és un gran expert en tot el que es refereix al caiac de mar des de l'any 2000 i, a part de posseir totes les titulacions necessàries per a oferir l'activitat, és constructor de caiacs de fusta, bots petits i pales groenlandeses. Això us dóna una idea de la qualitat de l'activitat que podreu gaudir amb una persona que viu tant el que fa com en Narcís.

 

Narcís es un gran experto en todo lo que se refiere al kayak de mar desde el año 2000 y, a parte de poseer todas las titulaciones necesarias para ofrecer la actividad, es constructor de kayaks de madera, botes pequeños y palas groenlandesas. Eso os da una idea de la calidad de la actividad que podréis disfrutar con una persona que vive tanto lo que hace como Narcís.

 

- L'activitat te un preu de 50€ però amb el descompte l'import és de 45€. Si es te en compte que llogar un kayak 4 hores no costa menys de 60 euros y no tens tot el que ofereix en Narcís val a dir que és un gran preu per a una activitat guiada de 4 hores amb un gran professional com en Narcís!

 

NO deixeu escapar aquesta bona oportunitat!

 

La actividad tiene un precio de 50€ pero con el descuento el importe es de 45€. Si se tiene en cuenta que alquilar un kayak 4 horas no cuesta menos de 60 euros y no tienes todo lo que ofrece Narcís hay que decir que es un gran precio para una actividad guiada de 4 horas con un gran profesional como Narcís!

 

NO dejéis escapar esta gran oportunidad!

 

Per a contractar l'activitat o saber més podeu trucar-lo:

Para contratar la actividad o saber mas podéis llamarle:

 

+34 645 907 962

 

Per a reservar taula al nostre restaurant per dinar o sopar truqueu-nos al:

Para reservar mesa en nuestro restaurante para comer o cenar llamad al:

 

+34 972 37 12 37

Imatges de l'activitat:

Imágenes de la actividad:

Vídeo promocional:

Tradició/ Tradición

Des de 1961, conegui el nostre restaurant obert fa més de 60 anys. Li proposem una cuina tradicional i de mercat, elaborada amb productes de primera qualitat.

 

Des de 1961, conozca nuestro restaurante que abrió hace más de 60 años. Promonemos una cocina tradicional y de mercado, elaborada con productos de primera calidad.

Reserves

Adreça

Restaurant Can Bolet
Sant Mateu 6
17310 Lloret de Mar 

 

Telèfon:

+34 972371237

+34 676774878


Llamar

E-mail

Cómo llegar